Over Happimotion

Over Happimotion

Even voorstellen: Alex Slavenburg

Alex is eigenaar van Happimotion. Met zijn inspiratiesessies, workshops en trainingen zet hij werkgeluk op de kaart bij organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Hij adviseert en coacht leidinggevenden op individuele basis en in teamverband. Ook schreef hij het boek 'Leidinggeven met een Glimlach'.


Zijn missie? Werkgeluk in beweging brengen!


Met zo’n 30 jaar (internationale) ervaring op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap in zijn rugzak, begrijpt Alex de wereld van de leidinggevende als geen ander. Hij heeft ervaring in verschillende omgevingen, van Zorg tot Onderwijs en van Retail en IT tot zakelijke dienstverlening. Hij spreekt jouw taal, kan snel schakelen en kan leidinggevenden en organisaties met zijn ervaring echt op een boost geven op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en werkgeluk.

Wat we doen

Samen met onze deskundige partners helpen we organisaties en leidinggevenden het werkgeluk te vergroten en het een cruciaal onderdeel te maken van hun bedrijfsstrategie en cultuur. Vaak leggen we hierbij de nadruk op het leiderschapsontwikkeling als basis vooreen beter resultaat.

Waar we in geloven

Bij Happimotion geloven we dat mensen zelf invloed hebben op hun eigen werkgelukbeleving. En dat het bevorderen van en sturen op werkgeluk een slimme strategische keuze is. Voor medewerkers en hun leidinggevenden, maar ook voor de organisatie als geheel. Want gelukkige leidinggevenden creëren gelukkige werknemers, een gelukkige organisatie en uiteindelijk gelukkige klanten. Dus in onze aanpak leggen we niet alleen de focus op werkgeluk, maar zeker ook op leiderschapsontwikkeling.

Hoe we werken

Onze aanpak? Praktisch, inspirerend en uitdagend. Wij helpen je zelf tot inzichten, houvast en perspectief komen. In teamverband ontdekken we samen, oefenen we, creëren we beweging en vieren we vooral ook successen! 

De beginselen van de positieve psychologie vormen de rode draad van onze aanpak. Dus kijken naar wanneer het goed gaat en de focus leggen op wat mensen wel willen en hoe ze floreren.


Happy klanten!

Onze klanten zijn happy met wat wij doen. Onze gemiddelde beoordeling is een 8,2 en klanten krijgen het werkgeluk bij zichzelf en/of de organisatie in beweging.

Lees meer>

Kan Happimotion iets voor jou betekenen? 

Wil je weten wat we voor jou of je team kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.