Werkgeluk in Organisaties

Werkgeluk in organisaties

Inspiratie, focus, beweging en resultaat

Aan de slag met Werkgeluk binnen je organisatie?

 

Happimotion adviseert en ondersteunt organisaties die het Werkgeluk van hun werknemers willen vergroten.

Dit kan op verschillende manieren. Het doel is steeds hetzelfde: inspiratie, focus , beweging binnen de organisatie met mooie resultaten tot gevolg!


Hieronder vind je het huidige aanbod. Wil je meer weten of staat jouw behoefte hier niet tussen? Neem dan contact met me op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Inspiratiesessie

In kort tijdsbestek, samen met bijv. je collega's, een goed beeld krijgen van wat Werkgeluk is en wat je ermee kan!

>> meer informatie

 

 Workshop Gelukkig Werken

Deze workshop kan op verschillende manieren worden ingezet en de duur is afhankelijk van de wensen. De basis  van de workshop is het Waarom, Wat en Hoe van Werkgeluk met praktische tips en een interactieve samenwerking met de deelnemers. Een workshop met volop interactie en de deelnemers bouwen samen aan een actieplan voor de organisatie.

>> meer informatie


Workshop Leading with Happiness

Deze workshop kan op verschillende manieren worden ingezet en de duur is afhankelijk van de wensen. Tijdens de interactieve workshop staat de kracht van Werkgeluk centraal, gericht op het leiderschap van morgen met als uitgangspunt: “The business of business is Happiness”.  Deelnemers worden geïnspireerd om vanuit hun eigen positie gericht te werken aan werkgeluk als basis voor zichzelf als leider, hun medewerkers/collega’s, de klanten en de maatschappij. Een praktische workshop, met interactie, concrete voorbeelden en tips waarmee de deelnemers direct aan de slag kunnen.

>> meer informatie


 Workshop Van Werkdruk naar Werkgeluk

Bij deze workshop krijgen de deelnemers inzicht in hoe je door betere keuzes te maken, je kostbare tijd, aandacht en energie waardevol kan inzetten. Daarmee kun je de productiviteit, persoonlijke effectiviteit en je Werkgeluk verhogen.  Met behulp van verschillende tools op het gebied van keuzes maken, aandacht en energie kan het geleerde meteen in praktijk gebracht worden.


 Workshop Happy Vitality 

Bij deze workshop combineren we Werkgeluk en Vitaliteit en kernonderwerpen zijn: mindset, voeding en beweging. Tijdens de interactieve workshop gaan we uitgebreid in op wat Werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe het Werkgeluk in organisaties in de praktijk kan worden vergroot. Wat kun je zelf doen? Waar krijg je energie van in je werk? Mede dankzij de samenwerking met Jermain Miller van Resultaatformule kent deze workshop een energieke en actieve aanpak om het team extra fysieke beweging en actie te geven.


Programma Aan de slag met Werkgeluk

In samenwerking met het Happiness Bureau verzorgt Happimotion ook een integrale aanpak voor het structureel introduceren en implementeren van Werkgeluk binnen de organisatie, onder de noemer ‘Aan de slag met Werkgeluk’.


Het aanbod wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de organisatie. De onderdelen die veelal uitmaken van de aanpak zijn:

  • Het periodieke meten van Werkgeluk
  • Een Kick-off sessie Happiness at Work en vervolg bijeenkomsten met de diverse teams
  • Het begeleiden van concrete activiteiten en acties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Happiness at Work Boosters (concrete tips, suggesties, opdrachten voor medewerkers) en de 369-app (real-time inzicht in engagement levels).
  • Ook is het mogelijk te kiezen voor het opleiden van een aantal medewerkers als Werkgelukdeskundige.


Wij werken op basis van een resultaatgerichte benadering waardoor Werkgeluk en de resultaten die hieruit voortvloeien meetbaar en toetsbaar worden gemaakt.

Advies nodig ? 

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies op maat.


Happimotion     |     Tel.: +31 (0) 6 23 98 79 76     |     Email: info@happimotion.nl     |     KvK: 69301395     |    LinkedIn   |    Privacyverklaring

Copyright © All Rights Reserved