Inspiratie

Inspiratie

Hieronder vind je diverse voorbeelden uit de praktijk.

Workshop Leading with Happiness

 

The business of business is Happiness

 

De wereld verandert en leiderschap verandert mee. Tijdens deze workshop “Leading with Happiness” lag de focus op het leiderschap van morgen met als uitgangspunt: “The business of business is Happiness.

 

#werkgeluk #leiderschap #

Workshop Happiness @ Work

 

Lunch & Learn

 

Met een Internationaal Fashion Bedrijf organiseerde we een Lunch & Learn sessie Happiness @ Work. Inspiratie voor je eigen ontwikkeling, collega's ontmoeten en lunch in 1.

 

#happiness@work #lunch&learn #energie

Workshop Werkplezier in de Zorg

 

Werkplezier vs. Werkdruk

Een mooie dag bij een medewerkersdag van een grote zorginstelling. Thema Werkplezier. Inspiratie, mooie verhalen en stappen om beter om te kunnen gaan met Werkdruk.

 

#werkplezier #werkdruk #zorg

 

Workshop Burn-Out & Werkgeluk

 

Werkgeluk als preventiemiddel

 

Een interactieve workshop i.s.m. partner Het Ontwikkelpunt bij het Nederlands Instituut voor Psychologen. Wat is Werkgeluk, Hoe speelt jouw aanleg/persoonlijkheid een rol, wat kun je doen om burn-out te voorkomen?

 

 

#werkgeluk #burnout #preventie

Workshop Happy Vitality

 

Inspiratie en energie!

 

Werkgeluk en Vitaliteit stond centraal in deze Workshop voor een IT-consulting company (i.s.m. Resultaatformule). Werkgeluk, Mindset, Voeding en vooral beweging, letterlijk en figuurlijk! Mooie gesprekken, een inspiratie voor teamwork en aandacht voor medewerkers.

 

#werkgeluk #vitaliteit #energie

Workshop Gelukkig Werken

 

Happiness Booster

 

Leidinggevenden van een groot international chemiebedrijf gaan samen aan de slag met creatieve en praktische ideeën om Werkgeluk in het eigen team meer te gaan stimuleren.

 

#werkgeluk #leiderschap #boost

Coaching

 

'Mijn kompas' als houvast

 

Bij coaching gebruik ik regelmatig 'Mijn kompas' als basis voor het coachtraject. Kwaliteiten, drijfveren, waarden en randvoorwaarden worden scherp en werkt voor de coachee als een goed kompas voor de toekomst.

 

#coaching #leiderschap #mijnkompas

 

Teamsessie Werkgeluk & Leiderschap

 

Als team aan de slag met Werkgeluk

 

Een workshop met een team leidinggevende binnen een zorginstelling. Gezamenlijk aan de slag met Werkgeluk, het verbeteren van het groepsproces, optimisme en aandacht voor medewerkers. De kern: wat kan er wel? Welke rol heb ik hierin als leidinggevende en hoe verbind ik mijn medewerkers aan onze visie en werkwijze?

 

#werkgeluk #leidinggeven #zorg

Presentatie Happiness Works

 

Aan de slag met Werkgeluk

 

Happiness Works!! Dat was het thema tijdens de workshop bij Re-direct People. Wat is Werkgeluk, Waarom belangrijk en vooral Wat kun je ermee?

Mooie groep mensen, energie en teamwork!

 

#happinessworks #teamwork #zelfdoen

Workshop Werkgeluk & Leiderschap

 

De 3 Petten van Leiderschap

Tijdens een workshop voor een groot accountantskantoor is het prachtig op te zien hoe de 3 Petten van Leiderschap de deelnemers aanspreekt en in de praktijk helpt.

 

#werkgeluk #leiderschap #3petten

 

Presentatie Gelukkig Werken

 

Inspiratie in het onderwijs

 

n het kader van het 40-jarig jubileum van de directeur van een vmbo school gaf ik een presentatie over werkgeluk. Het was een groot succes, waarbij bij deelnemers met name is blijven hangen dat je enorm veel invloed kunt uitoefenen op je eigen werkgeluk.

 

#gelukkigwerken #onderwijs #zelfdoen

Interviews

 

Mens en Werk in de toekomst

 

Regelmatig spreek ik met studenten die voor hun opleiding, veelal HR, onderzoek doen naar Werkgeluk. Heel leuk om te doen en goed dat er meer en meer aandacht voor werkgeluk is binnen HR-management en het onderwijs.

 

#onderwijs #werkgeluk #hr

 

Happimotion | Tel.: +31 (0) 6 23 98 79 76 | Email: info@happimotion.nl | KvK: 69301395 | LinkedIn | Privacyverklaring

Copyright © All Rights Reserved